Haluatko lisätietoja?

Pyydä tarjous!

Lisätietoa kestopuusta, pintakäsittelystä ja kiinnitystarvikkeista

Lue lisää kestopuusta www.kestopuu.fi. Sieltä löydät mm. rakentamisoppaat, materiaalilaskurin ja hyödyllistä tietoa kestopuusta. Sekä erittäin hyödyllinen osa: "Kestopuu tuoteinfo", jossa etenkin kohta "usein kysyttyä".

Kestopuusta löydät tietoa myös osoitteesta  Pölkky (kopio 1) (kopio)

Puuta kyllästetään luokkiin A ja AB. Tehokkaammin suojattua A-luokan kestopuuta käytetään maa-, vesi-, tai betonikosketukseen tulevissa rakenteissa (tukirakenteet, rungot, perustukset). A-luokkaan kyllästetään puutavaraa, jonka paksuus on 48 mm tai suurempi. AB-luokan painekyllästetty puu on tarkoitettu vain maanpinnan yläpuolisiin rakenteisiin. AB-luokkaan kyllästetään kaikki alle 48 mm paksu puutavara.

Avaa kestopuuniput vasta juuri ennen asennusta, jottei puutavara pääse vääntyilemään. Jos joudut käyttämään nipusta vain osan, laita käyttämättömien päälle painoa tai sido ne nipuksi. Tämä hillitsee vääntyilyä.

Katso video

Kestopuun pintakäsittelyyn ja maalaamiseen opastava video julkaistu

Kestopuuteollisuus on tehnyt pintakäsittelyyn ja maalaamiseen opastavan parin minuutin pituisen videon. Videon tarkoituksena on viestiä kuluttajille kestopuun ulkonäöstä huolehtimisen hyödyistä ja helppoudesta. Videolla käydään läpi pintakäsittelyn ja maalaamisen eri työvaiheet sekä esitellään erilaiset pintakäsittelyvaihtoehdot sekä tarvittavat työvälineet ja aineet.

Kestopuun kiinnittämisestä ja pintakäsittelystä

Kestopuun pintakäsittelyyn kannattaa kiinnittää huomiota. Puutoimi on asiantunteva liike myös kestopuun pintakäsittelyyn liittyen. Oikeilla pintakäsittelyaineilla terassilauta kestää useita vuosia siistinä ja uudenveroisena. Puutoimi on Teknos-tuotteiden jälleenmyyjä. Meiltä puunkäsittelyaineet myös sävytettynä. Kestopuulle suosittelemme Teknos puuöljyä.

Rakennustarvikemyymälästämme löytyy tarvikkeet myös kestopuun kiinnittämiseen ja pintakäsittelyyn:

- Terassiruuvit kirkkaana, vihreänä ja ruskeana
- Ruostumattomat ruuvit
- Palkkikengät ja kulmaraudat, myös ruostumattomana
- Ruuvipaalut, maakiilat, perustuskivet yms.
- Terassinpesuaineet

Kysy lisaa

Oletko maalaamassa höylättyä puutavaraa tai kestopuuta?

Valitse peittävä puunsuoja Teknos Visa.
Saat ne meiltä myös sävytettynä!

Kuvan liimapuutolpat ja höylätyt puutuotteet on maalattu
ulkomaalilla. Noin 7 vuotta kestivät ja nyt ovat valmiit vaihdettaviksi.

Uudelleenmaalaus (kopio)