Haluatko lisätietoja?

Pyydä tarjous!

Tässä asiantuntevan kestopuukauppiaan vinkit ja neuvot

Kun hankit terassilaudat, kiinnitä huomiota tuotteen laatuun. Useimmissa rautakaupoissa on tarjolla halpaa ohutta (25x95mm) viistereunaista terassilautaa. Useimmiten tämä tuote on vielä ns. pintalautaa, eikä se kestä ankaria sääolojamme. Tuote sopii toisarvoiseen käyttökohteeseen, kun kestävyys ja ulkonäkö eivät ole päävaatimuksia. Halpa hinta saattaa houkuttaa, mutta hintaero kestävään materiaaliin on loppujen lopuksi pieni.

28 mm on suositeltava minimivahvuus terassilaudaksi. Näin koolauskin voi olla 600 mm. 25 mm vahvuinen lauta vaatii 400 mm koolausvälin.

21 – 25 mm vahva terassilauta sopii hyvin esim. lasitetulle parvekkeelle, leikkimökkiin, vajaan tai aitaan (jos vajaasärmä ei ole haitaksi). Toki 21x95 mm kestopuuta löytyy ainakin Puutoimesta täyssärmäisenä, 25 mm viistevajaita ei.

Pintalaudan oksan rakenne on helposti irtoava, joka kannattaa huomioida, ettei pieniin tai isompiinkaan tassuihin tule naarmuja.

Kestopuu on täysin myrkytön tuote, ja se on pintakäsiteltävissä. Oikeat ohjeet, kiinnitystarvikkeet ja pintakäsittelyaineet löytyvät myös meiltä.

Kysy lisaa

Kestopuu

Kestopuu on täysin myrkytön, turvallinen materiaali. Ei kuitenkaan syötävä tuote, mutta kutiavat ikenet hoituu näinkin.

Vinkki kestopuulle!

Esimerkiksi vihreän terassilaudan voit sävyttää vaikka ruskeaksi tai harmaaksi tuotteen kuivuttua, vaihtoehtoja riittää. Kestopuun väri haalistuu auringon ja sateen vaikutuksesta. Suositus on, että terassi käsitellään vuosittain puuöljyllä, jonka värin voit itse valita. Meiltä löytyvät Teknoksen puun pintakäsittelyaineet myös sävytettynä ja aina kilpailukykyisin hinnoin. Kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme.

Kestopuu01

Mikä on paras terassilauta?

Lue asiakaskokemus ja kauppiaan neuvot allaolevaa blogitekstiä klikkaamalla!

Etuovi blogi


Inspiraatiota omaan terassiin!

Puutoimen ulkonäyttelyalueella, asiakasparkkien vieressä on nähtävillä mm. pergola, aitamalleja sekä iso malliterassi. Tervetuloa tutustumaan rakenneratkaisuihin sekä tuotevaihtoehtoihin.


Hintaesimerkki
: n. 20 m² terassin kansilautojen hinnat seuraavasti:

 Vihreä täyssärmä
28 x 95mm
n. 280,-
koolaus 600mm
 Ruskea täyssärmä
28 x 120mm
n. 305,-
koolaus 600mm


 

Tavarakulkee

Kun on valikoimaa ja sopivat hinnat niin tavara kulkee! Muista! saat meiltä tarvittaessa peräkärryn lainaan materiaalitoimituksiin!