Haluatko lisätietoja?

Pyydä tarjous!

Lattialaudat

Lattia 1,29 (kopio)

33x190 lattiapontti II-laatu 5,40e

Uunikuivatut lattialaudat (jatkuvasti lämpimiin sisätiloihin)

Valikoimistamme löytyy I-laatuiset uunikuivatut mäntylattiapontit. Näiden lattiaponttien ilmoitettu kosteus on 8-10%. Varastoimme tuotteet kuivassa ja lämpimässä tilassa.

Varastokoot: 28 x 95, 28 x 145 ja 33x190mm. Tuotteet ovat päätypontattuja ja muovikelmuun pakattuja. Lattiapontin pituudet vaihtelevat n. 3600-5100 mm välillä.

Kysy meiltä myös erikoiskoot, -pituudet sekä muut puulajit, tarjoamme ne toimitusmyyntinä.

Valmiiksi pintakäsitellyt varastotuotteemme ovat:
28 x145 x2050 Aure-Askel öljytyt/harjatut pääpontatut lattiapontit harmaa, pähkinä ja coffee(coffee poistumassa valikoimista)
28 x145 x2050 Lattiapontti kirkas lakattu pääpontattu

Uutuus vuodelle 2018!
Aureskosken peittomaalattu lattia: väreinä grafiitti, vaalean harmaa ja valkoinen. Lue lisää tästä, mallilattia esillä myös myymälässämme. Tule ja ihastu! Toimitusmyyntinä.

Mänty redwoodASKEL28x145har maal grafiittiB muokattu (kopio) (kopio)Mänty redwoodASKEL28x145har peitto vaal harmaaB (kopio) (kopio)28x145x2050 Peittomaalattu lattia, grafiitti ja vaalean harmaa. 

HUOM! Uunikuiva mäntylattia ei ole paras vaihtoehto kesämökille, joka ei ole ympäri vuoden lämmin/käytössä. Emme suosittele tuotetta myöskään leikkimökkeihin tai piharakennuksiin. Oikea tuote näihin kohteisiin on seuraava:

Talouslaadun mäntylattialauta / mökkilattialauta (luokittelemme II-laadun lattialaudaksi)

Talouslaadun lattialauta on edullinen ja suosittu lattialautavaihtoehto. Pääosin virheet ovat hyvin pieniä, mutta hinta on huomattavasti edullisempi (jopa 50 % edullisempia).

Kokovaihtoehdot mökkilattialaudassa ovat 28x95, 28x145 ja 33x190mm, jotka ovat pääosin aina päätypontattuja ja pakattu joko muovikelmuun tai nauhanippuun.

Kun kohde on vähän rennompi ja puulle sallitaan enemmän luonnetta kannattaa harkita tätä vaihtoehtoa.

Nämäkin tuotteet ovat uunikuivattuja, mutta varastoimme ne viileässä noutohallissamme, toki sateelta hyvin suojassa.

Varastoithan tuotteen asennusolosuhteissa muutamia päiviä ennen kiinnittämistä!

Pintakäsittelyssä tämä tuote ei eroa I-laadusta.

On II-laadusta tehty ”paraatilattioitakin”, mutta huomaa, että hinta sallii ottaa hieman enemmän hukkavaraa, joista voit karsia häiritsevät virheet.


Kysy lisaa

28x145x2050 Lattiapontti Aure öljytty/harjattu pähkinä mänty pp


Lattialaudat 1

Lattialaudat 3

33x190 lattia

Päätyponttaus vähentää hävikkiä. Päätyponttauksen voi jatkaa koolauksen (k/k 600) välistä ja sillä syntyy siistiä pintaa.

Pintakäsittelyksi suosittelemme OsmoColorin lattiavahoja, joista löytyy useita kauniita valmissävyjä. Mallilattioita voit käydä katsomassa myymälässämme. Vahakäsittely onnistuu myös ensikertalaisen tekemänä. Et voi epäonnistua myyjiemme vinkeillä ja OsmoColorin nettisivuilta löytyvien opetusvideoiden avulla. Osmo-vahat sekä työvälineet löytyvät meiltä.

Voit myös umpeenmaalata (Teknofloor, Teknos) tai vaikka lakata (Helo Aqua Erikoislakka, Teknos) lattiaponttisi, siihenkin löydät materiaalit meiltä. Sävytämme tuotteet toiveittesi mukaan.

Meiltä myös kuljetuspalvelut ja lainaperäkärryjä.

Linkkejä asiaan liittyen:

www.osmocolor.com (VALIKOIMA UUDISTUU, AINAKIN OSA TUOTEPERHEESTÄ JÄÄMÄSSÄ POIS VALIKOIMISTAMME)
www.teknos.fi
www.puuinfo.fi/tee-se-itse
www.aureskoski.fi

Kysy lisaa

28x145x2050 Lattiapontti Aure öljytty/harjattu coffee mänty pp
28x145x2050 Lattiapontti Aure öljytty/harjattu pähkinä mänty pp

28x145x2050 Lattiapontti Aure öljytty/harjattu harmaa mänty pp