Haluatko lisätietoja?

Pyydä tarjous!

Lehtikuusi - luonnon oma kestopuu

Lehtikuusi terassilauta siperian lehtikuusi tarjous 28x120 28x145 lehtikuusilankku

Siperian lehtikuusi on kestävä materiaali rakentamiseen sekä ulko- että sisätiloissa. Lehtikuusi on ekologinen vaihtoehto; hyvin kulutusta ja lahoa kestävää ilman puun käsittelyaineita.

Suosituimmat käyttökohteet ovat ulkoverhouslaudat sekä pihakalusteet ja -rakenteet. Se on ympäristöystävällinen ja terveellinen vaihtoehto myös puisiin piharakenteisiin, sillä Siperian lehtikuusen sisältämien uuteaineiden määrä ja laatu tekevät siitä luontaisesti lahonkestävää.

Lehtikuusi on erittäin kaunis puumateriaali. Sen tiukkasyinen ilme ja kaunis ruskeanpunertava väri sopivat mainiosti kohteisiin, joissa tarvitaan persoonallista ja kulutusta kestävää puuainesta. Puuaineen tunnusomaisia piirteitä ovat voimakkaasti kehittyneet sydän- ja kesäpuuosa. Punaisenruskeana sydänpuu erottuu selvästi vaaleasta, ruskeaan vivahtavasta pintapuusta.

Katso video: Lehtikuusiterassin huolto
Lisätietoja lehtikuusesta: Mitä puuta pihalle?

Käyttökohteita

  • terassit, pergolat ja katokset
  • aidat, polut ja portaat
  • puutarhakalusteet
  • laiturit
  • puistojen penkit
  • viheraluerakentaminen
  • lasten leikkikentät

Lehtikuusen varastokoot

Terassilaudat sileä/sileä
28 x 120 mm Pituus 4000 mm 
28 x 145 mm Pituus 4000 mm

Lehtikuusilankut
45 x 95 mm (pituus 5700 mm)
45 x 145 mm (pituus 6000 mm)

Lehtikuusi höylätty/vinorima
42 x 42 mm (pituus 4000 mm)
42 x 42/31 mm (pituudet 3000 mm ja 4000 mm)

Kysy lisaa


Myymme lehtikuusituotteet kutistekalvoon pakattuna, jonka ansiosta tuotteet pysyvät suorina ja puhtaina. Paketit voidaan avata sitä mukaa kun työ edistyy. Paketointimallista olemme saaneet ainoastaan positiivista palautetta. 

Suosittelemme lehtikuusituotteiden kiinnitykseen RST-ruuveja. Kooltaan 28x120 mm terassilaudan kiinnitykseen sopii esimerkiksi 4,2x55 mm RST-ruuvi ja leveämpään 28x145 mm kokoiseen terassilautaan esim. 4,8x70 mm RST-ruuvi.

Kysy reilusti tuotteistamme lisää. Tarjouspyyntölomakkeella voit pyytää myös lisätietoja tuotteista ja käytöstä. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

HUOM! Kuljetuspalvelu, saat meiltä myös peräkärryn veloituksetta lainaan materiaalitoimituksiin.Puutoimi myy ainoastaan parasta Siperian lehtikuusta. Tuote jalostetaan Suomessa. Tuotteet pakataan kutistemuoviin, jotta ne pysyvät puhtaina ja suorina varastoinnissa. Tuotteet kannattaa säilyttää tehtaan paketissa myös työmaalla ja avata vain sen verran paketteja, kuin saman päivän aikana kiinnitetään.

Kuva1

Lehtikuusi nella

"Kyllä Lehtikuusi on minun suosikkini!"


Lehtikuusi-terassilauta (kopio) (kopio)
Lehtikuusi terassilauta 28 x 145 mm

Lehtikuusituote (kopio)
Lehtikuusi vinorima 42 x 42/31 mm

Lehtikuusta, koot 28x145 ja 45x95.

Valitse Siperian lehtikuusi, se on luonnon oma kestopuu!
Kysy ensin Puutoimesta, nämäkin löytyy meiltä!

 
Kysy lisaa