Haluatko lisätietoja?

Pyydä tarjous!

15x88 tervaleppä 1,69e (kopio)Puutoimisauna

Saunapaneelit, saunalauteet ja valmislauteet

Tarjoamme maan laajimpiin kuuluvan valikoiman saunatuotteita: saunapaneeleita, laudepuutavaroita sekä listoja.
Lähes 500 erilaista sisustus- ja saunalistamallia sekä noin 150 paneelivaihtoehtoa saunaan ja sisustamiseen. Kun mielessäsi on saunan rakentaminen, tai remontti, kysy ensin Puutoimesta!

Valikoimissamme on saunapaneeleita, laudepuita- ja listoja useissa eri profiileissa ja puulajeissa. Kotimaisen kuusen ja lämpökäsitellyn männyn lisäksi materiaaleina esimerkiksi: *tervaleppä, *haapa, *magnolia, *radiata, *thermo royal.
(* merkityt myös lämpökäsiteltynä).

Näyttelytiloissamme voit vertailla saunan puupintoja, esillä mm. 6 mallisaunaa erilaisin materiaalein, laudevaihtoehtoja sekä ideoita ja vinkkejä. Uutuustuotteet saunaan ovat meillä aina ensimmäisten joukossa esillä ja saatavana.

Galleriasta löydät kuvia saunatuotteista, kuten valmislauteista, saunajakkaroista, etureunapuista ja listoista.

Valmislaudevalikoimaamme voit tutustua tästä.

Meiltä myös saunan ovet, tutustu tästä valikoimaamme.

Katso tästä valikoimamme saunajakkaroista.

Remontti suunnitteilla? Katso tästä luotettavat yhteistyökumppanimme!


Uutta saunaan ja sisustamiseen!

Thermo Royal™ Saunapaneelit ja laudepuut

Thermo royal paneeli laude

Valikoimastamme mainittakoon

- Magnolia, laudepuuna- ja paneelina

Tosi Äijälaude 45 mm kanttaamaton haapa, laudelankku jossa keskileveys noin 250 mm

Kallio STS® ponttiprofiili on suorareunainen, ponttirako n. 3 mm. Kallio STS® onkin saavuttanut suuren suosion saunan ym. pintojen paneelina, onhan profiili tyylikäs ja ajaton (Katso kuva!). 
Tuoteperheeseen kuuluvat paneelit 70 - 90 - 120 - 140 - 190 mm leveinä (osa toimitusmyyntinä). Materiaalina tervaleppä, haapa, lämpöhaapa. Myös 90mm valepontti lämpöhaapaisen ja tervaleppäisenä.

- Aureskosken sävytetyt kuusipaneelit 120 ja 145 mm leveitä STS-profiilin saunapaneeleita, suosituilla sävyillä:Saat halutessasi mallipalan mukaasi tai voimme postittaa haluamasi mallit (ei Äijälaude tai 40 mm vahvempia tuotteita).

Saunan verhousmateriaalien toimittajat ovat alansa ammattilaisia. Toimimme varastoivana jälleenmyyjänä seuraaville saunapaneelien ja saunalistojen ym. saunatuotteiden valmistajille:

Thermory »

Pieksämäen rakennuspuu »

Aureskoski »

Lunawood »

Wicco-tuoteperhe »


Saunalauteet helposti Puutoimen valmislaudemallistosta

Valikoimissamme on valmislauteitaMateriaaleina tervaleppä ja lämpöhaapa. Tervalepästä ja lämpöhaavasta valmistettujen valmislauteiden koot seuraavasti:,

Tervaleppä: 500x1800 mm, 500x2100 mm.

Lämpöhaapa: 500x2100 mm.

Haapa ja muut puulaji-valmislauteet toimitusmyyntinä!

Ylä- ja alalaudeyhdistelmät asiakkaan päätettävissä. Valmislaude on helppo lyhentää ja laveritaso on helppo nostaa pois mm. huollon ajaksi.

Myös laudekulmakappaleet löytyy molemmista puulajeista 500x500 ja 600x600 mm., samoin jalkatuki/ kiuassuojat, selkänojatväliritilät

*Saunajakkaroita, sekä 2-taso nousujakkaroita kuusi/ leppä/ haapa/ lämpöhaapa useita eri vaihtoehtoja.

Tarjoamme myös mittatilaus lauteet, kysy reilusti lisää!

Kysy tarjoustamme ja varastotilannetta allaolevan linkin kautta, sähköpostilla myynti@puutoimi.fi tai soittamalla 03 3142 4300.


Kysy lisaa

Puutoimesta löydät myös laajan valikoiman muita saunatuotteita, kuten saunajakkarat, kiuassuojat, valaisinsuojat. Pääset tutustumaan niihin TÄSTÄ. Kootun valikoiman saunajakkaroistamme löydät täältä.

HUOM! Meiltä kuljetuspalvelu edullisesti. Saat tarvittaessa meiltä myös peräkärryn lainaan veloituksetta!Saunan paneelina 15x176x2450mm

Siparilan struktuuripaneeli, sävy kuultava hiekka.
Paneeli 15 x 176 x 2350 mm.
Tuote on Puutoimen tilausvalikoimassa.

Siparila struktuuri 176 musta saunapaneeli

Siparilan struktuuripaneeli, sävy musta.
Paneeli 15 x 176 x 2350 mm.
Tuote on Puutoimen varastovalikoimassa.

Magnolia sauna

MAGNOLIA-paneeli ja -laudepuu

Paneeli 15 x 170 mm STS
ja 15x145 mm STS
Laudepuu 28 x 185 mm
Tuotteet ovat Puutoimen valikoimassa.
Pintakäsittely esim. Puutoimi Sauna Reiska Parafiiniöljyllä.

lankkulaude 32x295 kuusiliimalevy laudelankku

Kuinka paljon saunaremontti maksaa?


Tervetuloa tutustumaan myymälämme mallisaunoihin.
Laadimme kuusimallisaunastamme kustannuslaskelmat.
Nyt pystyt helposti vertailemaan mahdollista saunaremonttikustannusta. 
Teimme laskelmat kuusi-, lämpöhaapa-, sekä asennusvalmiista struktuurisaunasta.
Laskelmat on tehty mallisaunamme koon mukaan, realistisilla varastopituuksilla. 

Jos saunaremontti on ajankohtainen, lähetä meille vain saunasi paneloitavien seinien pituudet, saunan korkeus ja tieto haluatko paneelisi vaakaan vai pystyyn, niin laskemme sen hetken varastopituuksien mukaan teille mahdollsimman taloudellisen tarjouksen. 

Kotimaisesta kuusesta valmistettu sauna on sekä kestävä, harmoninen, että edullinen vaihtoehto. Voit käsitellä kuusen mielesi mukaan, vain mielikuvitus on rajana. Voit myös jättää kuusen vaaleassa kauneudessaan luonnolliseen muotoonsa.

Mallisauna kuusi-kuusi (kopio 1) (kopio)

Mallisauna haapa-lämpöhaapa-struktuuri (kopio)

Olemme Thermory -tuotteiden jälleenmyyjä

Thermory logo grey Excellence%20in%20wood

Virolaisella Thermoryllä on jo 20 vuoden kokemus Suomen markkinoilta saunatuotteiden ja lämpökäsiteltyjen materiaalien myynnistä. Kokemus, osaava henkilöstö ja uudet teknologiaratkaisut mahdollistavat korkealuokkaisten tuotteiden valmistuksen tehokkaasti ja joustavasti.

Päämateriaalit saunaverhouksiin ovat tervaleppä, haapa, radiata ja magnolia. Myös erikoisempia vaihtoehtoja on tarjolla. Saatavilla on useita eri profiileja ja pintavaihtoehtoja useista puulajeista. Tarjoamme mm. laudepuutavarat, valmislaude-elementit (myös mittatilauksena), paneelit ja listat, valmissaunoja, saunanovia ja paljon muuta.

Thermoryn valikoimaan pääset tutustumaan tästä. Valikoimamme ei kata kaikkia luetteloiden tuotteita, mutta useimmat ovat saatavilla. 

Pyydä tarjouksemme. Vastaamme tarjouspyyntöön mahdollisimman pian. Voit myös kysyä lisätietoja tuotteista.

Katso tästä valikoimamme saunanovista.

Lisää inspiraatiota omaan saunaasi löydät Galleriastamme.


Kysy lisaa

Valikoimissamme nyt myös suositut suorareunaiset kapeat STS sisäverhouspaneelit, saunaan ja sisustamiseen:

15 x 90 STS/4 Radiata Lämpökäsitelty Radiatamänty on laadukas valinta  seinien ja kattojen panelointiin kaikissa sisätiloissa.  Mittapysyvä ja pihkaton Radiatamänty sopii  erinomaisesti saunatiloihin. Oksaton pinta, jossa upea pyynsyykuvio, on tyylikäs  ja moderni valinta. Asennus onnistuu vaakaan tai pystyyn.  Valinta on sinun! 15 x 90 STS/3 KALLIO Lämpökäsitelty haapa 15 x 70 STS/3 KALLIO Tervaleppä  Kapealla ( 70 mm ) paneloinnilla luot ilmettä seinä- ja kattopanelointiin. Voit esim. yhdistellä tehosteseinään ja/tai kattoon kapeampaa paneelia ja muut seinäpinnat voi asentaa leveämmällä materiaalilla ( 90 mm ). Paneelit soveltuvat kaikkien sisäpintojen panelointeihin, pystyyn ja  vaakaan. Ideoita saat lisää liikkeemme näyttelytiloissa. 15 x 90 STS KALLIO 1-Valeurapaneelit Tervaleppä Lämpökäsitelty haapa KALLIO 1- valeurapaneelilla luot modernia puupintaa sauna- ja  sisätiloihin. KALLIO- sarjan paneelit ovat keskenään yhteensopivia, eli voit  vaihtaa paneelin leveyttä vaikka kesken seinän. KALLIO- sarjan paneelit voidaan asentaa ilman näkyviä nauloja,  koska niissä on piilonaulapontti. Nämä uutuudet ja kymmeniä muita paneelivaihtoehtoja heti varastostamme.
Kysy lisaa