Haluatko lisätietoja?

Pyydä tarjous!

Sisustuspaneelit

Valkoinen sisustuspaneeli tarjous 12em2 päivitetty (kopio)

Sisäremontti tarjouksia paneeli laude lattia

15x95x2370 STP valeura saga valkoinen 46e m2


PUUSTA OSATAAN NYKYÄÄN JALOSTAA HÄMMÄSTYTTÄVÄN UPEITA TUOTTEITA.

PUUTOIMI LISTASI OMISTA VALIKOIMISTAAN TÄMÄN HETKEN UPEIMMAT PANEELITUOTTEET, KATSO LISTAUS!


Vire-sarja: Sormipaneelit ovat lähes kaikille tuttuja, pyöreät muodot muistetaan portaikoista ja saunoista. Siparilan ja Ristomatti Ratian yhteistyönä syntynyt Vire-profiili on moderni versio tuosta perinteisestä sormipaneelista. Vire-paneeli on muodoltaan suoraviivaisempi ja soveltuukin tämän hetken sisustustrendiin loistavasti. Virettä käytetään sisustuksessa, niin kuivissa kuin kosteissakin tiloissa, sekä saunoissa. Paneeli sopii seiniin ja kattoihin.

USVA-sarja: Tämän tuoteperheen pinta on saanut ylleen helmiäishohtoa, joka kertaa valoa ja kimmeltää upeasti. Nämä tuotteet ovat puuteollisuuden timantteja. Siparila on löytänyt tuotteisiin juuri oikeat valmissävyt, jotka soveltuvat valtaosan suomalaissisustajan makumaailmaan. Vaikka tuotteet kuuluvatkin puuteollisuuden bling-bling – osioon, ovat ne kuitenkin sävymaailmaltaan hillittyjä, jopa maanläheisiä.

Puuteollisuuden leveilijät: Liimarakenteella puusta saadaan näyttävän leveitä, mutta silti tilaa säästävän ohuita tuotteita.

AITO-sisustuslevyn kauniin kuultava valkoinen pinta kertaa upeasti valoa ja saa tilat näyttämään raikkailta. Tuote soveltuu kuivien tilojen katto- ja seinäpaneeliksi. Leveillä paneeleilla saat nopeasti valmista aikaiseksi.

Struktuuri-sarjaan kuuluu viisi liimarakenteista kuusipaneelia, jotka ovat valmiiksi käsiteltyjä, nimensä mukaan rouheapintaisia paneeleja. Kaikki tämän sarjan tuotteet soveltuvat kuiviin ja kosteisiin tiloihin, sekä saunaan. Struktuuri-paneeleita käytetään niin katoissa kuin seinissäkin. Tuotesarja on ollut hyvin suosittu sen leveyden, sävyjen ja suoraviivaisen ilmeen vuoksi. Tuotesarjaan kuuluu maanläheinen sävy hiekka, kuivien tilojen ja suihkuhuoneen katoissa paljon käytetty valkoinen, sekä tehosteseiniksi ja saunojen panelointiin useimmiten käytetyt musta, harmaa ja ruskea.

Osataan saunassa leveillä enemmänkin. Asiakkaiden suosikkeja saunoissa ovat olleet Magnolia-, Radiata-, Tervaleppä-, Haapa- ja Lämpöhaapapaneelit. Lisäksi näyttävänä uutuutena Puutoimen valikoimaan saapui viime kuussa Thermo Royal -sarja. Leveimmillään näissä paneeleissa päästään 190 mm leveyteen, melko näyttävää eikö?

Siirry linkeistä perehtymään tuotteisiin tarkemmin ja tule Puutoimeen ihastelemaan tuotteita ihan livenä. Lupaamme, että yllätyt siitä miten nykypäivänä puuta jalostetaan!


Usva uutuudet ja struktuuri (kopio)


Sisustuspaneelit uudistuvat ja trendit muuttuvat. Toimittajamme ovat alan johtavia valmistajia ja siten uutuudet ovat meillä aina ensimmäisten joukossa saatavilla.

Alan erikoisliikkeenä pidämme tärkeänä, että valikoimassamme on erikoistuotteita, sekä uutuustuotteita. Esimerkkeinä Pylväspaneeli 18x45 mm EM laadun mänty. Paneeli sopii mm. pyöreiden pilareiden verhoiluun ja aaltomaisiin pintoihin. Uutuustuotteena 11.9.2018 valikoimiimme tuli SIPARILA DESIGN Struktuuripaneeli 15x176 mm helmiäisruskea.

Puupanelointi sopii lähes kaikkiin sisätiloihin. Puupanelilla verhoilet seinät ja katot niin uusissa kuin vanhoissakin rakennuksissa.
Puu on kevyttä ja sitä on helppo käsitellä. Puun lämmin, elävä pinta tuo kotoisan tunnelman.

Valikoimamme kattaa laajasti esim. seuraavien toimittajien sisustuspaneelit:

Maler

Aureskoski

ET-listat

Listatalo

Lunawood 

Siparila

Cent-Listat

Stora Enso Effex

Kysy lisaa


Paneelitarjoukset

Sisäverhousprofiilit

Tervetuloa tutustumaan sisustusnäyttelyymme! Meillä on esillä saunapaneelit ja sisustuspaneelit, listat ja laudevaihtoehdot. Myös kätevät valmislauteet ovat esillä. Ja mallipalat kotiin mukaan!

Mallipaloja

Mallisauna yläkerta

Mallipalahyllyt (kopio)

Paneelien ostajalle viimeistelynaulain ja kompressori lainaan veloituksetta.Lue lisää!

Pintakäsiteltynä sisäverhousvaihtoehtona tarjoamme EFFEX Design seinä- ja kattopaneelin kuiviin sisätiloihin.

Effex Design sisustuspaneelit ovat näyttelytiloissamme isoimpina seinäpintoina esillä, ja näistäkin saat halutessasi valmiit värimallit mukaasi, koska painettuna tai ruudulla värisävyt ovat vain suuntaa antavia. Lisätietoa

Effex txt

      Stora Enso Effex profiili tiedot sävyt

Effex korjausrakentaminen vino vintti katto aukotukset (kopio)
Perinnettä sisustamiseen ja ulkoverhoiluun – PIILUVEISTETYT HIRSIPANEELIT

Sydänpuun raaka-aineesta, vanhanajan perinnettä mukaillen työstetty piilutettu hirsipaneeli. Ajaton paneeli, jonka tunnelmallisella seinällä voit seurata valon ja varjojen leikkejä, puun syiden tullessa kauniisti esille.

Raaka-aine valinnalla ja työstämistavalla estetään puun vääntymistä ja halkeilua vaativissakin olosuhteissa.

Tuote soveltuu sisä- ja ulkoverhouksiin, myös saunapanelointiin. Tuotteet voit pintakäsitellä. 

KOKO: 28x195 mm Piilu Hirsipaneeli. Toimittaja Aureskoski Oy

14374-555x416

Aureskoski033-555x370


28x195 piilupaneeli päivitetty 22.8

Paneelien peittävä leveys ja neliömenekki

Teoreettiset arvot juoksumetrejä / neliömetri:

Listat


Katso tästä Puuinfon esite yleisimmistä profiileista »

Oli tarpeesi sitten kuusipaneeli, mäntypaneeli, haapapaneeli tai leppäpaneeli, miksei jopa radiatapaneeli, magnoliapaneeli tai tuijapaneeli; kulmiltaan pyöristetty, viistetty tai suorakulmainen, puuvalmis tai pintakäsitelty, kapea tai leveä, kaikki löytyy Puutoimesta! Kysy lisaa