Haluatko lisätietoja?

Pyydä tarjous!

Sisustuspaneelit


KOUVOLAN ASUNTOMESSUJEN SUOSIKKIPANEELI KOO4 KOIVU KUULTAVA VALKOINENPuutoimen sisustuspaneelivalikoima on vertaansa vailla

Isojen varastojemme ansiosta liikkeestämme löytyy laajasti alan johtavien valmistajien perinne- ja uutuustuotteita. Tule tutustumaan suurta kiitosta saaneeseen näyttelytilaamme ja ota vaikka heti mieluisat tuotteet mukaasi tai jatka suunnittelua ilmaisten mallipalojen kanssa kotona tai työmaalla.

Valikoimamme pääryhmittäin

Kuusipaneelit (Käsittelemättömät):

Mäntypaneelit (Käsittelemättömät):
(EM/VM = Erikoislaatu-/Vähäoksamänty, OM= Oksalaatumänty) 

Pintakäsitellyt paneelit eli asennusvalmiit paneelit:
Tämän paneelituoteryhmä, saunapaneelien kanssa, on liikkeemme laajin. Koemme asiakkaidemme arvottavan korkealle hetiasennusvalmiita tuotteita ja uskomme sen olevan tätä päivää. Kehitys ehdottomasti etenee yhä jalostetumpien tuotteiden suuntaan. Varastoimme myös nämä tuotteet niin, että hetiasennettavuus säilyy, tiettyjä edullisia erä-tuotteita ja valkolakattuja paneeleita lukuunottamatta. Eli pintakäsitellyt tuotteet löytyvät myymälästämme, lämpimistä tiloista.

Kosteantilan paneelit:
Nykyään valtaosa valmistajista käsittelee tuotteensa niin, että ne soveltuvat myös kosteisiin tiloihin, joissa on koneellinen ilmanvaihto.
Kosteisiin tiloihin soveltuvat valtaosa valkolakatuista ja -vahatuista paneeleista. Tämän hetken suosituimmat suihkuhuoneen kattopaneelit ovat peittomaalatut valkoiset paneelit. Kyseisiä valkoisia paneeleita liikkeestämme löytyykin runsas valikoima, joista mainittakoon: 13 x 95 STS Kaste, 15 x 120 STP/ STV/ STS, 15 x 95 SAGA STP-valeura. Näissä tuotteissa pintakäsittelyaine on kosteisiin tiloihin soveltuva ja puumateriaali on oksatonta. Oksaton pohjamateriaali takaa sen, että valkoinen pinta pysyy myös ajan myötä kauniin valkoisena. Oksilla on näet tapana tulla peittomaaleista ajan myötä läpi muodostaen ikävän keltaisen laikun.
Varastostamme löytyy myös laaja valikoima puuteollisuuden erikoisuuksia kosteisiin tiloihin esim. Siparilan Struktuuri valkoinen, helmiäisharmaa, musta ja helmiäisruskeaVire saarni, kuultava musta, ja valkoinen, sekä Usva helmiäisharmaa.
Lisäksi kosteisiin tiloihin soveltuu kaikki ne tuotteet, jotka soveltuvat saunoihinkin.

MDF- paneelit:
Varastostamme löytyy sekä kalvopäällysteisiä-, että maalattuja MDF- paneeleja. Tästä tuoteryhmästä mainittakoon kalvopäällysteiset  asiakkaidemme suosikit 10 x 150 x 2600 STP Valkoinen ja Valkoinen puunsyykuvio (Nämä paneelit soveltuvat myös suihkuhuoneen kattoon jos tilassa on koneellinen ilmanvaihto).
 
Saunapaneelit: jotka luonnollisesti sopivat myös kuiviinkin tiloihin.

Kysy lisää myyjiltämme laajasta valikoimastamme. Olemme varmoja, että meiltä löytyy ratkaisu myös teidän projektiinne!Kysy lisaa15x95x2370 STP valeura saga valkoinen 46e m2


Tässä linkkejä tomittajiemme tuotetietoihin

Sisustuspaneelit uudistuvat ja trendit muuttuvat. Toimittajamme ovat alan johtavia valmistajia ja siten uutuudet ovat meillä aina ensimmäisten joukossa saatavilla.

Valikoimamme kattaa laajasti esim. seuraavien toimittajien sisustuspaneeleita:

Maler

Aureskoski

ET-listat

Listatalo

Lunawood 

Siparila

Cent-Listat

Stora Enso Effex


Kysy lisaaTervetuloa tutustumaan näyttelytilaamme! Meillä on esillä saunapaneelit ja sisustuspaneelit, listat ja laudevaihtoehdot. Myös kätevät valmislauteet ovat esillä. Ja mallipalat kotiin mukaan!

MallipalojaMallipalahyllyt (kopio)

Paneelien ostajalle viimeistelynaulain ja kompressori lainaan veloituksetta.Lue lisää!

Stora Enso EFFEX Design seinä- ja kattopaneelin kuiviin sisätiloihin

Effex Design sisustuspaneelit ovat näyttelytiloissamme isoina seinäpintoina esillä, ja näistäkin saat halutessasi valmiit värimallit mukaasi, koska painettuna tai ruudulla värisävyt ovat vain suuntaa antavia. Lisätietoa

Effex-sarja on ollut pitkään asiakkaidemme suosikkien joukossa. Leveä ja suoraviivainen profiili on skandivaavisen sisutajan mieleen.
Ulkonäkönsä lisäksi Effex-paneeli ovat helppoja asentaa ja saat nopeasti valmista pintaa aikaiseksi.

Effex txt

      Stora Enso Effex profiili tiedot sävyt

Effex korjausrakentaminen vino vintti katto aukotukset (kopio)
Perinnettä sisustamiseen ja ulkoverhoiluun – PIILUVEISTETYT HIRSIPANEELIT

Sydänpuun raaka-aineesta, vanhanajan perinnettä mukaillen työstetty piilutettu hirsipaneeli. Ajaton paneeli, jonka tunnelmallisella seinällä voit seurata valon ja varjojen leikkejä, puun syiden tullessa kauniisti esille.

Raaka-aine valinnalla ja työstämistavalla estetään puun vääntymistä ja halkeilua vaativissakin olosuhteissa.

Tuote soveltuu sisä- ja ulkoverhouksiin, myös saunapanelointiin. Tuotteet voit pintakäsitellä. 

KOKO: 28x195 mm Piilu Hirsipaneeli. Toimittaja Aureskoski Oy


14374-555x416

Aureskoski033-555x370PUUSTA OSATAAN NYKYÄÄN JALOSTAA HÄMMÄSTYTTÄVÄN UPEITA TUOTTEITA.

PUUTOIMI LISTASI OMISTA VALIKOIMISTAAN TÄMÄN HETKEN UPEIMMAT PANEELITUOTTEET, KATSO LISTAUS!

Avaa tuotekortti linkistä

Vire-sarja: Sormipaneelit ovat lähes kaikille tuttuja, pyöreät muodot muistetaan portaikoista ja saunoista. Siparilan ja Ristomatti Ratian yhteistyönä syntynyt Vire-profiili on moderni versio tuosta perinteisestä sormipaneelista. Vire-paneeli on muodoltaan suoraviivaisempi ja soveltuukin tämän hetken sisustustrendiin loistavasti. Virettä käytetään sisustuksessa, niin kuivissa kuin kosteissakin tiloissa, sekä saunoissa. Paneeli sopii seiniin ja kattoihin.

USVA-sarja: Tämän tuoteperheen pinta on saanut ylleen helmiäishohtoa, joka kertaa valoa ja kimmeltää upeasti. Nämä tuotteet ovat puuteollisuuden timantteja. Siparila on löytänyt tuotteisiin juuri oikeat valmissävyt, jotka soveltuvat valtaosan suomalaissisustajan makumaailmaan. Vaikka tuotteet kuuluvatkin puuteollisuuden bling-bling – osioon, ovat ne kuitenkin sävymaailmaltaan hillittyjä, jopa maanläheisiä.

Puuteollisuuden leveilijät: Liimarakenteella puusta saadaan näyttävän leveitä, mutta silti tilaa säästävän ohuita tuotteita.

AITO-sisustuslevyn kauniin kuultava valkoinen pinta kertaa upeasti valoa ja saa tilat näyttämään raikkailta. Tuote soveltuu kuivien tilojen katto- ja seinäpaneeliksi. Leveillä paneeleilla saat nopeasti valmista aikaiseksi.

Struktuuri-sarjaan kuuluu viisi liimarakenteista kuusipaneelia, jotka ovat valmiiksi käsiteltyjä, nimensä mukaan rouheapintaisia paneeleja. Kaikki tämän sarjan tuotteet soveltuvat kuiviin ja kosteisiin tiloihin, sekä saunaan. Struktuuri-paneeleita käytetään niin katoissa kuin seinissäkin. Tuotesarja on ollut hyvin suosittu sen leveyden, sävyjen ja suoraviivaisen ilmeen vuoksi. Tuotesarjaan kuuluu maanläheinen sävy hiekka, kuivien tilojen ja suihkuhuoneen katoissa paljon käytetty valkoinen, sekä tehosteseiniksi ja saunojen panelointiin useimmiten käytetyt musta, harmaa ja ruskea.

Osataan saunassa leveillä enemmänkinAsiakkaiden suosikkeja saunoissa ovat olleet Magnolia-, Radiata-, Tervaleppä-, Haapa- ja Lämpöhaapapaneelit. Lisäksi näyttävänä uutuutena Puutoimen valikoimaan saapui viime kuussa Thermo Royal -sarja. Leveimmillään näissä paneeleissa päästään 190 mm leveyteen, melko näyttävää eikö?

Siirry linkeistä perehtymään tuotteisiin tarkemmin ja tule Puutoimeen ihastelemaan tuotteita ihan livenä. Lupaamme, että yllätyt siitä miten nykypäivänä puuta jalostetaan!Paneelien peittävä leveys ja neliömenekki

Teoreettiset arvot juoksumetrejä / neliömetri:

Listat


Katso tästä Puuinfon esite yleisimmistä profiileista »

Oli tarpeesi sitten kuusipaneeli, mäntypaneeli, haapapaneeli tai leppäpaneeli, miksei jopa radiatapaneeli, magnoliapaneeli tai tuijapaneeli; kulmiltaan pyöristetty, viistetty tai suorakulmainen, puuvalmis tai pintakäsitelty, kapea tai leveä, kaikki löytyy Puutoimesta! Kysy lisaa