Haluatko lisätietoja?

Pyydä tarjous!

 

Uutuus sisustamiseen! Siparilan Vire Saarni -paneeli

Julkaistu 13.11.2017
Vuoden 2017 Asuntomessujen suosikki nyt Puutoimesta!

VIRE sisustuspaneeli

Asuntomessut17 siparila vire seinäpaneeli saarni

Vire seinäpaneeli luo sisustukseen modernia eleganssia ja elävyyttä. Risto-Matti Ratian suunnittelema aaltoileva kolmiulotteinen pinta leikkii valolla ja varjoilla muuttaen muotoaan katselusuunnasta riippuen. Vire paneeli edesauttaa myös mielyttävän akustiikan syntymistä. Vire seinäpaneeli soveltuu seinien lisäksi loistavasti myös kattojen pintamateriaaliksi. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta Vireellä voi piristää kahviloiden, toimistojen ja muiden julkisten tilojen sisustusta.

Syksyn 2017 uutuus: Saarni

Vire-sisustuspaneelin tyylikäs kuultovalkoinen saarni vangitsi katseet Mikkelin Asuntomessuilla. Sisustussuunnittelija Susanna Vento käytti tyylikkäästi Vire-paneelia niin seinäpaneelina kuin kattopaneelina Kannustalon kohteessa Saimaa Harmaja. VIRE-paneelissa saarnin pintaa on korostettu valkokäsittelyllä.

Ei näkyviä naulankantoja

Vire seinäpaneelin muotoilussa on kiinnitetty huomiota yhtenäisen puupinnan syntymiseen. Vire seinäpaneelin kiinnitysjäljet jäävät piiloon eivätkä naulankannat häiritse silmää valmiissa seinäpinnassa.  Vire sisustuspaneeli muotoutuu vaivattomasti osaksi kaunista ja viihtyisää kotia.

Sävytä kotiisi tunnelmaa

Saarni on luja, sitkeä ja kulutuksen kestävä jalopuu, jolla on kaunis syykuvio ja vaalea pinta.

Vire paneelilla sisustaminen on nopeaa ja helppoa, koska paneeleiden kolmiulotteiden pinta on valmiiksi sävytetty. Valmis pintakäsittely takaa seinäpaneelin kestävyyden vuosiksi eteenpäin ja nopeuttaa kodin sisustamista. Huomaa, että puu patinoituu ajan kuluessa, mikä näkyy paneelin pinnalla kuultavien sävyjen asteittaisena tummumisena.

Asuntomessut17 siparila vire seinäpaneeli saarni 2

Lisää inspiroivia kuvia Vire-paneelin käytöstä löydät Siparilan sivuilta.